Tottelevaisuusvalmennusta netissä


Tarvitsetko tokovalmennusta, mutta kouluttajien luokse on pitkä matka? Nyt sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista tottelevaisuusvalmennusta netin kautta. Koulutustunnit onnistuvat skypeyhteydellä.

Miten siis käytännössä toimitaan? Videokuvaa treenisi ja lataa video nettiin. Linkitä video valmentajalle ja treenisi käydään skypen kautta yhdessä läpi. Saat harjoitusohjeet ja kotiläksyt ja harjoittelet niitä rauhassa koirasi kanssa. Kun olet edennyt kotitehtävissä ja kaipaat uusia haasteita, varaa seuraava nettikoulutustuntisi. Saat jälleen uudet läksyt ja harjoitusohjeet. Näin edistyminen nivoutuu koulutuspoluksi ja voit asettaa tavoitteesi joko yksittäisen luokan läpikäymiseen tai tavoitella vaikkapa tottelevaisuusvalion arvoa. Skypevalmennus on tehokasta ja yksilöllistä!

Olet koulutustunnilla henkilökohtaisessa yhteydessä valmentajasi kanssa, joten yksilöllinen ja monipuolinen koulutusohjeistus toteutetaan juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan.

Voit hyödyntää valmentajaa paitsi yksittäisten koulutuskarikoiden ratkomiseen, myös laajemman koulutuspolun luomiseen sinulle ja koirallesi. Nettivalmennus sopii kaiken ikäisille koirille: pennuista seniorikoiriin, tokon alkeista huipputason osaamiseen! Valmentajanasi toimii opettajakoulutuksen saanut tottelevaisuuskokeiden ylituomari.

Varauskäytäntö: varaa oma skypetuntisi valmennusta edeltävällä viikolla (viikolla 5 varataan viikon 6 tunnit). Voit varata myös säännöllisen skypeajan esimerkiksi kahden tai kolmen viikon välein toteutettavaksi.

HINNAT (sis. alv 24 %)

Yksittäinen nettikoulutustunti (60 min) = 22 e
Viisi nettikoulutustuntia (5 x 60 min) = 99 euroa.

Varaa koulutusaikasi e-mailitse: salme.mujunen@pp.inet.fiTakaisin