Uutuuskirja


Koirakoulu 1 -kirja, kansikuva


Koirakoulu-kirjasarjan ensimmäinen osa

Koirakoulu 1

Koirakoulu 1 on koiran tottelevaisuuskoulutuksen perusteos, jossa koiran koulutus aloitetaan aivan alkeista.

Koirakoulu 1:ssä sinä koulutat koirallesi vankan perusosaamisen ja rakennat kestävän koulutuksellinen pohjan, jota hyödynnät kirjasarjan seuraavissa osissa edetessäsi tokon ylempiin luokkiin.

Kirjasarjan tavoitteena on mahdollistaa sinulle ja koirallesi tie tottelevaisuusvalioksi, polku piirinmestaruuskokeisiin ja matka maailmanmestaruuskilpaluihin. Matkanne alkaa tästä kirjasta – kestävien perusteiden rakentamisesta, jotka mahdollistavat teille korkeimmatkin tulevaisuuden tavoitteet.

Kirjaa voi lämpimästi suositella kaikille niille koiran koulutuksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kouluttaa koiransa positiivisin menetelmin ja koiraystävällisesti. Koirakoulu 1 on tottelevaisuuskokeiden ylituomarin kirjoittama kirja, jonka anti kumpuaa kirjoittajan syvällisestä lajiin perehtyneisyydestä ja rakentuu liikkeiden yksityiskohtaiseseen opettamiseen.

Koirakoulu 1 harjoitustehtävien avulla saat koirasi koulutuksen etenemään ja saavutatte ensimmäisen virstanpylvään: tottelevaisuuskokeiden alokasluokan ykköstuloksen. Tämän kirjan avulla koirasi tuloksellinen koulutus on mahdollista myös niillä alueilla, joissa tokon koulutusohjaajia on vähän tai ei lainkaan.


KIRJATILAUKSET

Kirjan hinta on 44,99 e / kpl (sis. alv), ei erillisiä toimituskuluja.

Lähetä tilauksesi sähköpostilla: kirjatilaukset@koirataito.fi

Kirjoita viestin otsikoksi: Koirakoulu 1
Kirjoita viestiosaan: nimesi, katuosoitteesi, postinumerosi ja -toimipaikkasi sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saat meilitse tilausvahvistuksen, tilinumeron ja viitenumerosi.

Kirjat postitetaan XXS-pakettina päiväpostin mukana suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon. Jos se ei mahdu jaettavaksi (esimerkiksi kiinni olevan välioven vuoksi - kovakantinen kirja ei taivu), saat postilta tekstiviestillä saapumisilmoituksen, jolla voit noutaa pakettisi postista. Siksi on tärkeää, että tilauksesi yhteydessä on mukana myös puhelinnumerosi.

(Huom! Jos et saa vastausmeiliä 24 tunnin kuluessa, tarkasta varmuuden vuoksi roskapostikansiosi.)
ISBN: 978-952-67257-8-9
Kirjastoluokitus: 67.451
Kirjan laajuus: 260 s.
Koko: 210 x 255 mm


Kirjailijaesittely

Salme Mujunen on koira-alan moniosaaja: agilitykilpailuiden ja tottelevaisuuskokeiden ylituomari, yrittäjä, tietokirjailija ja Vuolasvirtapalkittu koirankasvattaja, jolla on vahva luonnontieteellinen osaaminen. Koulutukseltaan Mujunen on FM, kemisti, kemian ja filosofian aineenopettaja ja suorittanut myös Opetushallinnon tutkinnon eli rehtorikelpoisuuden.

Koirakoulu 1 -kirja on Mujusen kymmenes koira-alan tietokirja. Muita teoksia ovat olleet Koiranjalostus - perinnöllisyyden ja jalostuksen perusteet, Koiran rakenne, laaja oppimäärä (2015), Pentuaapinen (2018), Saalisvietti koiraharrastuksessa (2009), Agilityradat, osa 1 ja 2 (2012), Tie tottelevaisuusvalioksi (2006, 2007, 2009), Pennun polku puolivuotiaaksi (2011), Structure of the Dog, Basic Course (2017).
Pääsivulle