Agilityradat, osa 1


Agilityradat, osa 1

Kirja on A4-kokoinen, 224-sivuinen, pehmeäkantinen.

Kirjassa on 200 kpl 1- ja 2-luokan ratoja, sekä agility- että hyppyratoja.

Agilityradat, osa 1 selvittää, mitä asioita kirjoittaja, agilitytuomari kymmenvuotisella kokemuksellaan, testaa ykkösluokassa. Kuinka vaatimukset nousevat kakkosluokkaan? Mihin ihanneajat perustuvat? Mihin ykkös- ja kakkosluokan radoilla pyritään? Kirja alkaa agilityn ajatuksia aukovalla tekstiosuudella ja jatkuu ratapiirroksiin.

Rataprofiilien vaatimustaso nousee loogisesti ykkösluokasta kakkosluokkaan. Siten ne palvelevat hyvin koirakoiden kehitystä ja kannustavat harjoittelemaan perusasioita huolellisesti. Perusosaaminen on se erinomainen pohja, jolle kaikki agilityn erikoisuudet voidaan myöhemmin lisätä. Mitään ei voi lisätä, jos perusta alkaa sortua.

Kirjan ykkösosassa on 200 kappaletta ratapiirroksia, joissa nimenomaan keskitytään perusharjoitteisiin.

Kirja on erinomainen hankinta jokaiselle agilitykilpailijalle ja koulutusohjaajalle.

ISBN 978-952-67257-3-4
Kirjastoluokitus: 67.451
Agilityradat, osa 2

Agilityradat, osa 2

Sisältää 200 kpl 3-luokan ratoja, sekä agilityratoja että hyppyratoja.

Kirja on A4-kokoinen, 224-sivuinen, pehmeäkantinen.

Agilityradat-kirjan kakkososassa on tarjolla haasteita kolmosluokkaan ja matkalle kolmosluokasta Suomen huipulle ja siitä eteenpäin maailman mittelöihin. Näissä radoissa riittää pähkinöitä purtaviksi.

Kirjassa on ratoja, jotka ovat teknisesti, hallinnaltaan ja ajoituksiltaan vaativia. Ne kannustavat kilpailijaa kehittymään ja ottamaan koiransa kanssa askeleita yhä ylemmäs ja ylemmäs omassa agilityosaamisessaan.

Suurin osa kirjoissa olevista radoista on ollut kilpailukäytössä, mutta mukana on myös pelkästään näitä kirjoja varten suunniteltuja uusia, ennen julkaisemattomia ratoja.

Tähän kirjaan on pyritty löytämään kaikki ne mahdolliset erilaiset tehtävät, joita agilityssa on mahdollista toteuttaa. Erilaiset estekombinaatiot, lähestymiskulmat ja haasteet monipuolisen ohjauksen, koiran hallinnan ja vireensäätelyn kannalta, kuten myös ajoituksen onnistumisen suhteen. Kaikki, mitkä erottelevat kilpailijoita osaamisen puolesta, on pyritty laittamaan näille radoille. Tästä syystä nämä radat sopivat erinomaisesti harjoittelun välineeksi niille, jotka haluavat tavoitella monipuolista ja laadukasta osaamista.

200 ratapiirroksen lisäksi kirjassa on agilitytuomarin omaa pohdintaa kolmosluokan haasteista, harjoittelusta ja asioista, jotka liittyvät kilpailemiseen agilityn kuninkuusluokassa.

ISBN 978-952-67257-4-1
Kirjastoluokitus: 67.451
TARJOUSHINNAT (sis. alv):
Agilityradat, osa 119,90 e
Agilityradat, osa 219,90 e
Agilityradat, osa 1 & 229,90 e

Huom! Ilmainen toimitus!


Tee tilaus näin:
lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen kirjatilaukset@koirataito.fi

Laita viestin otsikoksi Agilitykirja ja viestikenttään oma nimesi, katuosoitteesi, postinumerosi, postitoimipaikkasi ja puhelinnumerosi.

Mainitse myös, tilaatko ykkösosan, kakkososan vai molemmat.

Saat sähköpostitse vastauksen, josta löydät maksutiedot ja oman henkilökohtaisen viitenumerosi.

(Jos et saa maksutietomeiliä 24 tunnin kuluessa, tarkasta varmuuden vuoksi myös roskapostikansiosi.)Vinkki 1: Analysoi ratoja rauhassa kotona ja harjaannu radan tulkitsijana. Pohdi tarkasti radan haasteet ja suhteuta koirasi taidot niihin. Merkitse muistiin kohdat, joka voisivat tuottaa kilpailuissa teille virheen. Harjoittele nuo kohdat treeneissä ja etsi ennakkoluulottomasti koirallesi parasta ja sopivinta ohjaustapaa.

Mitä enemmän vietät aikaa analysoiden ratoja, sen paremmin opit hahmottamaan agilityn syy-seuraus -suhteita. Opit näkemään ja tunnistamaan ratapiirroksista riskipaikkoja. Alat tietoisesti etsimään niihin vaihtoehtoisia ohjaustapoja. Mitä enemmän harjaannut taktisessa ajattelussasi, sitä luotettavammin tunnistat kohdat myös oikeissa kilpailuissa.Vinkki 2: Voit poimia näistä radoista itsellesi ja koirallesi paitsi kokonaisia rataharjoituksia, myös pilkkoa niitä osiin ja saada siten käyttöösi satoja ja taas satoja erilaisia pienempiä harjoituksia.

Molemmissa kirjoissa on kaksisataa rataa eli yhteensä ratoja on neljäsataa kappaletta. Myös koulutusohjaajat voivat hyödyntää ratoja suunnitellessaan harjoituksia, jotka etenevät loogisesti ykkösluokasta kolmosluokkaan.Kirjat on helppo ottaa mukaan treeneihin!

Saat niistä harjoituksia moniksi vuosiksi!Täältä voit lukea agi.fi-lehdessä olleen tuotearvostelun kirjoista: klikkaa!
Pääsivulle